Ochrana osobních údajů

GDPR BEREME VÁŽNĚ

Ochrana osobních údajů je pro nás důležitá. Dodržujeme č. 101/2000 Sb.č. 127/2005 Sb. a jsme připraveni i na velkou změnu, která nás všechny čeká od 25. května 2018, a sice na Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, tak zvané “GDPR”.
GetReady OOÚ: Ikona Address Card
Tato stránka je rozcestník, klikněte na oblast, která vás zajímá:
OOÚ na tomto webu.
Jak je řešena problematika osobních údajů na tomto webu? V souladu s platnými zákony a připravena na GDPR.
Dozvíte se:
  • Jaké údaje sbíráme?
  • Za jakým účelem?
  • Jáká máte práva?
GDPR pro naše klienty
Připravujete se na GDPR? Měli byste.
GetReady Vám nabízí:
  • bezpečný přístav pro vaše e-shopy,
  • informace o ochraně osobních údajů - GDPR,
  • spolupráci při přípravě na GDPR.
Informace o GDPR
Co je to GDPR? Co jsou osobní údaje? Proč je důležité se o GDPR zajímat?
Zde najdete:
  • definici důležitých termínů,
  • odkazy na Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679,
  • odkazy na zdroje, jak implementovat GDPR v Česku,
  • odkazy na další tipy, informace, články, aktuality...
Jak na cookies
Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají na Váš počítač. Při další návštěvě stránky je prohlížeč rozpozná a pošle zpět serveru.
Přečtěte si:
  • Co jsou cookies?
  • Proč je na webu potřebujeme?
  • Jak lze cookie smazat?
Zabezpečení dat šifrováním
Platí to nejen pro špióny, nejen pro banky, nejen pro experty, ale pro všechny.
Obsah:
  • Poučený uživatel, zodpovědný uživatel.
  • Proč šifrovat přenos dat?
  • Jaké protokoly jsou bezpečné?
  • Co jsou důvěryhodné SSL/TSL certifikáty?

Chcete funkční Magento e-shop nebo Magento konzultaci?
Kontaktujte nás na tel. +420 774 714 916 nebo e-mailem info@getready.cz.

Zanechte nám zprávu a my se Vám ozveme.