OOÚ na tomto webu
‹ Zpět na "Ochrana osobních údajů"

Ochrana osobních údajů na tomto webu

Než kliknete na žluté tlačítko vpravo dole nebo než odešlete formulář: Seznamte se s obsahem této stránky.

Ve společnosti GetReady bereme ochranu osobních údajů vážně. Veškeré osobní údaje poskytované návštěvníkem jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a zákonem o elektronických komunikacích č. 127/2005 Sb. Jsme připraveni také na Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, tak zvané “GDPR”.

Na webu GetReady probíhá sběr osobních údajů jak přímo od subjektu (vyplníte formulář), tak automaticky. Všem případům se nyní budeme věnovat podrobně. Dozvíte se o právních důvodech zpracování, účelu zpracování i o možnostech, jakými dosáhnete na svá práva.

Není-li to výslovně uvedeno, GetReady nasbírané osobní údaje nepředává dalším příjemcům ani správcům.

Níže najdete odkaz na pověřenou osobu, která má ve společnosti GetReady ochranu osobních údajů na starosti, technické informace o zpracování a zabezepečení osobních údajů, a také přehled oblastí správy a zpracování osobních údajů společností GetReady, přesahující rámec tohoto webu.

Osobní údaje získané od subjektu

Součástí každého formuláře je odkaz na tuto informační stránku.

  1. Přihlášení k odběru zpravodaje
    GetReady Zpravodaj Na webu www.getready.cz můžete nalézt tento jednoduchý formulář. Má jen jedno pole.
    Osobní údaj: e-mailová adresa
    Získání osobního údaje: od subjektu
    Zákonnost: souhlas subjektu
    Účel: Zasílání zpravodaje (newsletteru). Zpravodaj je zasílán 4x ročně.
    Informace o zpracování: E-mail zaslaný na e-mailovou adresu. E-mail obsahuje link, umožňující odhlášení. Chcete-li, abychom tento údaj přestali zpracovávat a vymazali, kontaktujte pověřenou osobu, viz níže na této stránce.
  2. Kontaktní formulář
    GetReady kontaktní formulář Na více místech webu www.getready.cz je tento standarní kontaktní formulář. Slouží osobám, které mají zájem o služby GetReady, mají zájem pro GetReady pracovat nebo je zajímají jiné informace o GetReady. Povinná pole pro odeslání formuláře jsou jen dvě: e-mailová adresazpráva pro GetReady.
    Osobní údaje: e-mailová adresa, jméno, společnost, telefon, zpráva
    Získání osobního údaje: od subjektu
    Zákonnost: souhlas subjektu
    Účel: kontaktní informace, využitelné pro marketing, uživatelskou podporu, vzdělávání a personalistiku nebo vznik smluvního vztahu
    Informace o zpracování: Je-li fyzická osoba ve smluvním vztahu s GetReady nebo zastupuje-li právnickou osobu, která je ve smluvním vztahu s GetReady, nastává zákonost zpracování podle článku 6 1.b . Totéž platí, vznikne-li smluvní vztah díky využití tohoto kontaktního formuláře. V jiných případech jsou osobní údaje zpracovávány jako kontaktní informace. Pro konkrétní informace o zpracování a žádost o uplatnění dalších práv kontaktujte pověřenou osobu, viz níže na této stránce.
  3. DEMO objednávka
    DEMO E-shop Na stránce www.getready.cz/demo je možnost vyzkoušet si veřejné demo e-shopu Magento, i možnost získat vlastní Magento DEMO e-shop. Pro objednávku vlastního Magento DEMO e-shopu slouží tento formulář. Povinným údajem pro odeslání formuláře je jen e-mailová adresa.
    Osobní údaje: e-mailová adresa, jméno, společnost, telefon
    Získání osobního údaje: od subjektu
    Zákonnost: souhlas subjektu
    Účel: marketing, uživatelská podpora, vzdělávání, personalistika, vznik smluvního vztahu
    Informace o zpracování: Je-li fyzická osoba ve smluvním vztahu s GetReady nebo zastupuje-li právnickou osobu, která je ve smluvním vztahu s GetReady, nastává zákonost zpracování podle článku 6 1.b . Totéž platí, vznikne-li smluvní vztah díky využití tohoto kontaktního formuláře. V jiných případech jsou osobní údaje zpracovávány jako kontaktní informace. Pro konkrétní informace o zpracování a žádost o uplatnění dalších práv kontaktujte pověřenou osobu, viz níže na této stránce.
  4. SYNCHROBOX objednávka
    Objednávka služby SYNCHROBOX Na stránce https://www.getready.cz/synchrobox je objednávka služby, umožňující propojení Magento e-shopu se software Flexibee ABRA. Z osobních údajů je povinný jen e-mail.
    Osobní údaje: e-mailová adresa, jméno, společnost, telefon
    Získání osobního údaje: od subjektu
    Zákonnost: souhlas subjektu
    Účel: marketing, uživatelská podpora, vzdělávání, personalistika, vznik smluvního vztahu
    Informace o zpracování: Je-li fyzická osoba ve smluvním vztahu s GetReady nebo zastupuje-li právnickou osobu, která je ve smluvním vztahu s GetReady, nastává zákonost zpracování podle článku 6 1.b . Totéž platí, vznikne-li smluvní vztah díky využití tohoto kontaktního formuláře. V jiných případech jsou osobní údaje zpracovávány jako kontaktní informace. Pro konkrétní informace o zpracování a žádost o uplatnění dalších práv kontaktujte pověřenou osobu, viz níže na této stránce.

Osobní údaje získané automaticky

Webový server https://www.getready.cz automaticky zpracovává a ukládá údaje o návštěvě stránky. Automatické údaje jsou sbírány třemi hlavními metodami: vlastní logy www serveru, analytika PIWIK, analytika Google. Mezi automaticky sbírané údaje patří identifikátory času, doby strávené stránce, IP adresy, údaj o operačním systému a prohlížeči, vypočítané geolokační informace. Tyto údaje neumožňují přímo identifikovat osobu, ale umožňují ve většině případů identifikovat počítač, ze kterého bylo na webou stránku přistupováno. GetReady používá takto získané informace k vyhodnocení provozu webu a pro optimalizaci svých činností.

Údaje pro reklamní systémy
GetReady nepoužívá žádný způsob agregace dat určený pro reklamní systémy, ani pro vlastní účely, ani pro účely třetích stran.

Ukládání dat na počítač uživatele
V některých případech webová stránka ukládá data na počítač uživatele, a při opětovné návštěvě tato data může číst a měnit. Jedná se o tzv. cookies. Cookies mohou být základní (systémová) nutná pro provoz webu, ale také cookie třetích stran.
Více o problematice cookies (jaká data se ukládají a proč, jak to umožnit, jak tomu zabránit) se dozvíte na této stránce: www.getready.cz/jak-na-cookies.

Zabezpečení osobních údajů

cerifikát ISO27001 Firma GetReady pro přenos dat využívá výhradně zabezpečené webové stránky, s protokoly HTTPS, SSH, SFTP. Data jsou ukládána na cloudu, nikoliv na lokálních počítačích. Cloudové služby zajišťují certifikovaní smluvní partneři.
Více informací najdete na stránce www.getready.cz/jak-na-https-a-sifrovani

Další oblasti zpracování osobních údajů

Kromě tohoto webu firma GetReady provozuje také komunitní server www.magento.cz, kde platí podobné zásady ochrany osobních údajů jako zde. Dále zpracovává pro své potřeby osobní údaje v dalších oblastech, nutných pro činnost, např. personální informace. Pro více informací o dalších oblastech kontaktujte pověřenou osobu, viz níže na této stránce.

GetReady jako zpracovatel

Klienty firmy GetReady jsou právnické i fyzické osoby, podnikající v e-commerce - provozovatelé, správci a vývojáři e-shopů. Na základě smluvních vztahů s těmito firmami GetReady zpracovává osobní údaje dle pokynů a potřeb správců. Pro informace o způsou zpracování těchto osobních údajů a uplatňování nároku se prosím nejdříve obracejte přímo na správce těchto osobních údajů (tedy na provozovatele e-shopu). Je pravděpodobné, že pokud se zeptáte přímo nás, bude nám v odpovědi týkající se těchto kategorií osobních údajů bránit zákonný důvod.

Pověřená osoba pro ochranu osobních údajů

Dle interní analýzy (podle vodítka pracovní skupiny WP29) firma GetReady nemá povinnost zřídit funkci pověřence pro ochranu osobních údajů (ve smyslu článku č. 37 Nařízení...)
Za veškeré záležitosti týkající se ochrany osobních údajů odpovídá jednatel firmy Ing. Jaromír Müller (Tel.: +420 774 714 916, e-mail: jaromir.muller@getready.cz)

‹ Zpět na "Ochrana osobních údajů"

Chcete funkční Magento e-shop nebo Magento konzultaci?
Kontaktujte nás na tel. +420 774 714 916 nebo e-mailem info@getready.cz.

Zanechte nám zprávu a my se Vám ozveme.